woensdag 20 januari 2010

-:: 2 Winterkinderen ::-Boven onze eettafel hangen 2 grote lampekappen en daarboven een gekronkelde tak, gevonden door Nino. Rond kersttijd hangt de tak helemaal vol met kerstkaarten, de rest van het jaar met viltfiguurtjes. Door alle drukte ben ik er nog niet aan toegekomen de tak een winters uiterlijk te geven maar daar is nu verandering in gekomen!

Gisteravond ben ik aan klein pakketje begonnen: 2 Winterkinderen van Atelier Amaranth. Deze komen aan de tak te hangen met wat andere kleine pakketjes en een paar ijssterren van Atelier Tintangel. De 2 winterkinderen zijn erg leuk om zo even tussendoor te maken!


-:: Groetjes Maris ::-

10 opmerkingen:

 1. Wat een schattig pakketje, die kende ik nog niet!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk klein pakketje en je hebt op de vleugeltjes van die mooie sterretjes geborduurd. Ik ben benieuwd naar het geheel. Succes met de andere pakketjes. Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schattig en een leuk idee om al je vilt werkjes aan een tak te hangen.
  groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schattig zijn ze en wat een leuk idee om ze zo op te hangen. Zag ook nog even je vorige blogje met de zeepketting. Mijn dochtertje is vanmiddag op een kinderfeestje en ging een zeepketting maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een liefjes.
  Ik vond ook je zeepketting een leuk idee.
  Ben even verder gaan zoeken en heb er meer leuke dingen over gevonden. Had er nog nooit van gehoord. Een erg leuk kadootje om weg te geven.
  Zo leer je hier nog eens iets.
  Groet Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zijn mooi zeg. Voor een leek als mij zijn die kindjes helaas veel te moeilijk......
  Maar ik vind ze lief.....
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Maris, wat een ontzettende cuties! Ik kan dat niet hoor, zo ook je mooie zeepslinger, vanmiddag hebben we ons aan de zeepjes gewaagd.... het ziet er zo makkelijk uit... maar ik vond het toch een heel karwei om ze enigszins 'brokloos' tot mooie hartjes, bloempjes en popjes op te toveren! Wij hebben hier ook een borstelige tak boven de tafel hangen (gezien van juffie, in de kleuterklas). Heel herkenbaar, bij ons hangen de vrolijke zomerkunstwerkjes er nog in ...toch maar eens iets aan gaan doen, geloof ik.
  Een leuke avond!
  Groetjes van Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh..wat zijn ze mooi zeg! Ff op de link kijken die je in het stukje hebt gezet...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja ; die zijn idd leuk om te maken ! ( Al in veel verschillende kleuren gemaakt !)
  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen