woensdag 17 maart 2010

-:: Zomermiddag & Kinderwagentje ::-Vandaag een paar foto's van mijn oude blog. Het kinderwagentje van Atelier Sterre en Zomermiddag van Pop en Plank heb ik afgelopen zomer gemaakt. Op dat moment was onze kapster in verwachting en haar heb ik blij gemaakt met...jawel het kinderwagentje!
In het kinderwagentje ligt een babytje in een omslagdoek te slapen, op de kap zitten 3 oranje roosjes. Het labeltje met daarop de geborduurde tekst Little Miracle maakt het wagentje helemaal af! Ik wil hem nog een keertje gaan maken maar dan in het blauw/groen.
Zomermiddag is een ontwerp van Pop en Plank uit de geurlingenserie , ik heb de kleren aangepast naar mijn eigen smaak, ze heeft een rood/wit geruite rok gekregen en bol van haar hoed is bij mij rood geworden.Zomermiddag is een vrij grote pop, ze is ongeveer 20 cm groot. Nog een paar maandjes dan mag ze de doos weer uit en komt ze weer in woonkamer te staan!
-:: Groetjes Maris ::-

9 opmerkingen:

 1. Wat een lief vrouwtje en wat een leuk cadeautje. Leuk dat je wat dingen van je oude blog laat zien. fijne dag groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze blijven erg leuk, en mooi gemaakt!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is je kinderwagentje leuk geworden, wat een mooi cadeautje om te ontvangen! Leuk hoor om 'mijn'Kinderwagentje door jou gemaakt op een foto te zien!

  Fijn (zonnige!) dag!

  groetjes,
  Mirelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg lief, pittige kleurtjes! ♥ Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat maak je toch steeds voor moois! Vooral de kinderwagen is prachtig! Ik kan me zo voorstellen dat je kapster er ontzettend blij mee was!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je zomermiddag ziet er geweldig uit! het kinderwagentje is leuk om te maken he!?!?!?! ik heb hem al gemaakt in blauw met groen... zag er ook erg gezellig uit!
  liefs angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je zomermiddag prachtig. Ze heeft van die vrolijke kleertjes aan. ohh was het maar vast zomer. Je hebt het weer super gemaakt.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 8. War doe je dat toch leuk,ik vind het allemaal prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Mireille: Luek je een reactie achterlaat,je hebt het wagentje super goed bedacht, echt alles klopt!

  BeantwoordenVerwijderen