vrijdag 9 april 2010

-:: Zomerliefjes ::-


Sommige weken schiet het prutsen met vilt er een beetje bij in, deze week was z'n week en zoals het er nu naar uit ziet wordt de week ook z'n week. Donderdag heb ik mijn assessmentsgesprek, daarna hoor ik meteen of ik geslaagt ben (of niet). Spannend!


Nieuwe viltprojectjes kan ik nog niet laten zien maar wel een paar van vorig jaar te beginnen met de zomerliefjes van atelier Tintangel. De 3 schattige poppetjes hebben als basis een kegellijfje. Op de punt van de mutsjes zitten rusten kleine bijtjes en in hun handen hebben ze een vlinder vast. Als je dit drietal ziet krijg je toch zin in de zomer?!


-:: Groetjes Maris ::-

8 opmerkingen:

 1. Leuk hoor je zomerliefjes en natuurlijk ben je geslaagd!
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke popjes en spannend, we horen het wel he.
  Fijne weekend groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga voor je duimen.
  En ja ik krijg zeker zin in de zomer met die liefjes.
  Geniet van een heerlijk weekend.
  Groet Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige zomerliefjes heb je gemaakt. Zo krijgen we wel zin in de zomer na zo'n lange winter. En wat je examen betreft dat moet toch ook lukken, maar ik zal voor je duimen. Fijn weekend en groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Noem het maar 'prutsen met vilt'! Ik vind ze superschattig. Wat voor examen moet je doen? Heel veel succes in ieder geval, het gaat vast lukken! ♥ Barbara PS Wat ziet je blog er weer leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leukerdjes, krijg je inderdaad zin in de zomer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Maris, wat een spannende tijd zeg! Nog even op je tanden bijten dan is het zo donderdag! In de tussen tijd wil ik je even zeggen dat ik weg ben van je Ab... nou dat schelpje van Pop en Plank prachtig! De weer vrouwtjes vind ik ook erg mooi. En dan nog zomerliefjes het gaat dus helemaal goed komen let maar op! Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Maris,

  Idd, als je ze ziet denk je meteen aan de zomer!!


  Enne.....spannend!!! Ik zal voor je duimen!!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen