vrijdag 13 augustus 2010

-:: Pompoenmuisje ::-


Dit schattige pompoenmuisje is een klein pakketje van atelier Anemoontje. Het t-shirtje is eigen inbreng, in het pakketje zit badstof om een pakje met broek en lange mouwen te maken.
Afgelopen herfst heb ik 2 van deze muisjes gemaakt met heel veel pompoenen. Blijkt dat katten ook van pompoenen houden, echt overal waren ze terug te vinden en helaas niet in goede staat.
Dit jaar heb ik daar een oplossing voor bedacht, de muisjes en pompoenen hangen nu aan een draad met daar tussen de letters van HERFST. Net als alle andere (naam)slingers zijn ook deze letters van het patroonblad Babybungel van Sweet Moonies.


-:: Groetjes Maris ::-

12 opmerkingen:

 1. Ik heb het muisje vorig jaar ook gemaakt en hij staat hier ook al weer. Kan niet afwachten totdat de echte pompoenen komen. Heel mooi je slinger zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig hoor!!

  En dat muisje aan het draadje is dezelfde maat als die op de eerste foto?

  Gaaf hoor!!

  Fijn weekend, groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOooo dit is super cóóllll!!!. Als je het niet erg vind wil ik dit idee graag over nemen! Want ik ben gek op muisjes en pompoenen! Oooooo ik vind dit zo schattig! Super Maris you make my day!!! Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, deze zijn echt superleuk! Enig, met dat t-shirtje. Ik vind de pompoentjes ook leuk, ga ik binnenkort eens proberen, want ik heb ze nog nooit gemaakt. Ze hangen ook erg leuk aan die slinger, en veilig! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Jeanet: Gewoon maken, ik doe zo ook bij anderen ideeën op ;) ben benieuwd naar jouw versie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aan het weer te zien is het eigenlijk al herfst ja... wat een leuke slingers is het geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk, maar wil je nog even wachten met al die herfstspulletjes? Ik wil nog geen herfst en er ook nog niet aan denken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lieve muisjes en de ketting vind ik ook prachtig! Groetjes en tot....
  Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk idee om de muisjes in je herfstslinger te maken en je muis met t shirt vind ik geweldig. fijn weekend groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hello,I wish you an awesome weekend.hugs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schattig muisje!! Ik zie het al, ook bij jou begint de herfst te kriebelen :). Bij mij in de tuin groeien zelfs al de eerste paddenstoelen... groetjes Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hello!

  I love the little mouse and pumpkins! Wonderful!

  Wishing you a great week!

  Hugs,

  Barbara Diane

  BeantwoordenVerwijderen