woensdag 18 augustus 2010

-:: Pompoenpret ::-De tijd van pompoenen en kalebassen breekt weer aan, ik heb eerste kraampjes al bij boerderijen in de omgeving zien staan! Vorig jaar heb ik deze pompoen van het pakket Pompoenpret uit de herfstcollectie van Tintangel gemaakt: uit de pompoen piepen 2 schattige muisjes! De pompoen is daarna met een vriendin meegegaan naar het Brabantse land. Het was een erg leuk pakket om te maken. Ik heb nog oranje sprookjesvilt in de kast liggen....denk dat ik het patroon weer voor de dag ga halen en deze leuke pompoen nog een keer ga maken want eigenlijk mag hij niet missen op de herfsttafel!


-:: Groetjes Maris ::-

10 opmerkingen:

 1. ik vind de pompoenen tijd altidj zo leuk heerlijk.. en gezellig. Wat een prachtig pakketje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag zoveel muizenissen! Op Marion's blog stond een foto van haar kat met een muis in de bek, op een ander blog een kat op jacht naar een muis en nu de pompoenmuis! Schitterende foto van een fantastisch werkje. Groetjes en tot....Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Que lindo trabalho. É gratificante ver tão belas obras.
  Beijos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuk pompoeneke zo met die muisjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dat weer een schattig herfsttafereeltje. En die muisjes erin... enig! Hij zal vast mooi op de herfsttafel staan.

  Groetjes Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In september komt ie weer uit de zak (tegen motten) en mag ie weer op een schaal met herfstbladeren en/of sierkalebassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja, hij is leuk!! ik heb hem vorig jaar ook gemaakt maar volgens mij zijn mijn muisjes grijzer... vind die van jou ook leuk!!!

  liefs angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw super, ik geloof dat ik hem ook eens ga bestellen en maken, Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Enig, met die muisjes!! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen