donderdag 21 april 2011

-:: Paasswap::-


Bij het Poppenhoekje hebben we voor de derde keer een swap op poten gezet, deze keer regelde Paula het lootjes trekken. Erg fijn voor mij want zou wist ik deze keer niet wie wat voor mij mocht maken en dat is wel erg leuk moet ik zeggen!
Afgelopen zaterdag moesten de swap's gepost worden en meteen na het weekend druppelden de eerst de foto's van de overkomen swaps binnen, wat leuk om te zien wat er allemaal bedacht is! Deze keer moest ik wat lang wachten maar gisteren was het dan zover, er lag een dikke envelop op de deurmat, snel opmaken en deze prachtige kippenhangers van Jit Design eruit gehaald.
Helemaal aangepast naar de kleuren die ik in de kamer heb. Marjanne van weblog Crejanne heeft ze voor mij gemaakt en op het forum had ze gelezen dat ik geen rood in mijn kamer maar wel groen! Zo lief van haar, dank je wel Marjanne, ze hangen bij mij in de mega letterbak!


Zelf heb ik een paasslinger gemaakt voor Elisa met de kuikentjes van Pippilotta, ook aangepast aan de kleuren van Elisa, ik had op het forum gelezen dat ze blauw en groen mooi vond passen in haar kamer. Dat gecombineerd met lentegroen sprookjesvilt voor de letters. Ik heb zelf nog geen paasslinger maar volgend jaar wil ik deze nog een keer maken voor mezelf!
Dit jaar gaat dat niet meer lukken, we zijn al een maand met de achtertuin bezig. Houten schuur vernieuwd, muurtje geschilderd, bestrating eruit en als het goed is leggen we dit weekend de nieuwe bestating erin. Daar gaan heel wat uurtjes inzitten maar we krijgen er wel iets moois voor terug.

Vrolijk Pasen!

-:: Groetjes Maris ::-

7 opmerkingen:

 1. Jullie hebben elkaar wel verwend met die mooie paascreaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Maris,
  Wat een prachtige slinger heb je gemaakt, jammer dat je hem weer weg hebt gegeven. Maar je hebt er ook weer hele leuke kippenhangers voor terug gekregen. Toen ik ze zag dacht ik direkt oh dat zijn de kleuren van Maris, gezien de hippe kippen. Leuk zeg zo'n swap. Nog succes met de tuin, jullie hebben er heerlijk weer bij. Groetjes, Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Maris

  Ik kwam ergens je blog tegen leuk...kan ik nog een keertje zeggen dat ik erg blij ben met je paasslinger past idd erg mooi in mijn kamer qua kleur maar ook omdat hij erg mooi is.....
  Groetjes elisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Maris!

  Wat een feestje elke keer die swap´s! echt een leuke manier van elkaar verrassen!

  Jij bent & hebt ook verwent! ziet er prachtig uit!

  Je hele blog ziet er trouwens heel erg mooi uit!
  Groetjes, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om ook hier de resultaten van de swap te zien. Prachtig de slinger die je gemaakt hebt en wat leuk die paashangers in het groen.
  groet en fijne pasen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie paaskippen heb je ontvangen en de paasslinger die je gemaakt hebt ziet er ook goed uit.
  Bijzonder dat jullie rekening hebben gehouden met de lievelingskleuren.
  Fijne paasdagen, groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hello friend,
  is very precious!!!
  big hugs

  BeantwoordenVerwijderen