vrijdag 28 september 2012

-:: Autumn Fairytales ::-Deze schattige uil met zijn sprookjesboeken is het nieuwste ontwerp van Sweet Moonies en draagt de prachtige naam Autumn Fairytales. Ipv een bruin geblokt stofje voor het hart heb ik een groen retro stofje gebruikt die ik een keer bij Huisvolkleur heb gekocht.

De 3 boeken waren nog niet zo simpel om te maken (tenminste bij mij niet) na 1 mislukte poging heb ik de boeken op een iets andere manier gemaakt en nu ben wel tevreden en daar gaat het toch om.

De Autumn Fairytale komt op onze pckamer te hangen naast de boekenkasten, dat is toch een geschikt plekje voor een echte leesuil :D

-:: Groetjes Maris ::-

4 opmerkingen:

 1. Helemaal leuk.
  Super voor de kinderboeken week.
  Ik had hem al gezien.
  Alvast een fijn weekend.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje Maris. Heel erg mooi geworden. En die boekjes zullen inderdaad wel heel veel werk zijn geweest, maar dan heb je ook wat. :)) Alvast een fijn weekend. Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is super geworden. Ik had hem ook al gespot en nu kan ik bij jou even kijken hoe hij geworden is. Eerst mijn andere werkjes afmaken, maar hij staat zeker op mijn verlanglijstje. Sweet moonies maakt trouwens veel leuke ontwerpen. Voorlopig genoeg leuks om te maken dus.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen