zondag 24 maart 2013

-:: Drie Hippe Kippen ::-


Drie Hippe Kippen op rij met daarbij een ei!

Twee jaar geleden heb ik de Kippetjes al eens gemaakt maar heb ik het rode vilt en de ruitjesstof vervangen voor een groene variant. De restantjes van het pakket heb ik bij het patroon in de map gestopt en dit jaar te voorschijn gehaald om hem nu toch helemaal origineel te maken.
 En dit keer wilde ik ze niet in een pot zetten maar op een pollepel , op de foto's van Tintangel ziet dat er zo keuk uit!. Helaas wat ik ook doe, de pollepel blijft niet recht hangen. Vandaar dat ik de pollepel met kippen maar heb neergelegd. Ach, zo staat het ook leuk!

-:: Groetjes Maris ::-

9 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er allemaal gezellig uit bij je Maris. De kippetjes, de eitjes en dan een gezellig borduurtje. Helemaal klaar voor de Pasen, nu het weer nog. :) Fijne avond, groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pff het weer, het houd niet op met die kou. Brrr, ik heb er schoon genoeg van!

   Verwijderen
 2. Het staat zeker heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk.
  Zie de dames er nu zitten!!!
  Het is een heeeeeel mooi tafereel.

  groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk, toch ook maar eens afmaken. Er is bij mij 1 kip af en toen niets meer. Maar nu ik die van jou zie moet ik er toch echt weer eens mee bezig.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er zo toch ook erg mooi en gezellig uit?. Groetjes Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel erg leuk uit zo! knufzz....peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Maris,
  Tja die pollepel, als je er niets aan doet gaan de kippen op de kop hangen. Ik had het toen ook leuk bedacht, maar voordat ze goed hingen, dat heeft even geduurd. Ik heb de kippen links en rechts dus aan de ophangdraadjes vastgemaakt en de middelste kip heeft wat lijm onder de bips gekregen, zodat hij niet gaat kopje duikelen. In de pollepel heb ik twee hele kleine schroefoogjes gedraaid, aan de bovenkant, zodat de touwtjes in elk geval goed blijven zitten. anders duvelt het hele kippenspul, inlcusief ei ondersteboven.Maar zo zitten ze trouwens ook erg leuk!
  Groetjes,
  Hannie
  Tintangel®

  BeantwoordenVerwijderen