zaterdag 30 januari 2010

-:: Mosje & Schorsje ::-

Mosje en Schorsje zijn broer en zus en ze wonen in het bos. Mosje is gekleed in een prachtige moskleurig jurkje en Schorsje in een stoer schorskleurig hesje met kniebroek. Ze zijn beide een ontwerp van atelier Anke. Ik heb ze afgelopen herfst gemaakt samen met de 3 egeltjes van het patroonblad "zoeken naar een slaapplaats" van Septemberspring.


Qua patronen en kleuren heeft de herfst mijn voorkeur al is er in de jaargetijden ook genoeg moois te maken maar deze herfst vindt ik net wat specialer! Hebben jullie ook een voorkeur qua jaargetijden voor het de patroontjes?

-:: Groetjes Maris ::-

3 opmerkingen:

 1. Inderdaad prachtige kleuren. Ik heb altijd al een voorkeur voor de herfst gehad. Meestal ben ik dan het warme weer zat en verlang dan naar een boswandeling met knerpende bladeren onder je schoenen, pompoenen, etc. En deze twee figuurtjes beantwoorden helemaal aan mijn voorkeur voor de kleuren van de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja de herfst is altijd mooi, al die verschillende kleuren en vooral als de zon schijnt. Ik vind dan dat alles zo glinstert en lekker ruikt. Je bos figuurtjes zijn er een goed voorbeeld van, erg mooi Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi zijn ze, ik ben ook dol op de herfst mar de lente is ook favoriet!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen