maandag 1 februari 2010

-:: Tea Time ::-


Vandaag weer een paar foto uit de oude doos, deze keer als onderwerp Tea Time!
Voor mij erg toepasselijk, ik drink de laatste dagen liters thee met honing. Ben super verkouden, hoofdpijn, rauw keel en neusholtes, druk op de oren, spierpijn, verhoging, vastzittende hoest; kortom algehele malaise die veel mensen nu treft. Niets fijner om dan veel thee te drinken!

Vorig jaar heb ik het theewarmertje van atelier Sterre gemaakt met daarbij een Polka dot dame en de gietertjes, alle drie van hetzelfe atelier: atelier Sterre. Daarbij heb muffins en donuts gemaakt van atelier Sweet Moonies. Bennie en de jongens vonden het allemaal veel te zoet qua kleuren, na een paar weken is het theewarmertje naar mijn moeder gegaan en de rest in de doos op zolder. Misschien komt het dit jaar in een andere opstelling nog van pas.

Het theewarmetje heb ik nog een keer gemaakt, alles cadeautje. Op een blauw dienblad van de Action met een pakje bosvruchtenthee, chocolade en koekjes. Erg leuk om te maken en om te geven en, te zien aan diegene voor wie het was, ook leuk om te krijgen ;)

Zo tijd weer een kop thee te zetten en daarna even het bed weer in te duiken! Ik breng de dagen nu noodgedwongen erg lui door: slapen, beetje prutsen met vilt, beetje tv kijken, weer slapen, beetje huishouden, beetje laptoppen en dan weer van voren af aan. Af en toe wel lekker alleen dan graag zonder alle malaise er omheen!!

-:: Groetjes Maris ::-

6 opmerkingen:

 1. Hoi, wat een leuke foto's. ik krijg ook altijd de nieuws brief ven atelier Sterre, dan is het leuk om bij jou te zien hoe het in het geheel word. erg gezellig. Je taartjes zijn ook erg leuk, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, die laatste foto! Wat een supercadeau om te geven. Prachtig theewarmertje!!!
  Ik hoop dat je snel weer van je verkoudheid en alle andere nare dingen af ben.
  Beterschap.
  En vooral veel thee drinken, ja!

  Aritha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel beterschap. En van slapen word je snel weer beter dus slaap ze.
  Je Theepotten zijn prachtig. Ik hou wel van die zoete kleurtjes.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan je de hand schudden. Ook hier gaan liters thee doorheen om dezelfde reden: snotteren, hoesten, zere keel. Ben erg blij met het theewarmertje. Beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor de beterschapswensen!
  Duik straks lekker optijd het bed in en dan zien we morgen wel weer, vandaag ging het beter dan gisteren das al mooi of niet dan ;)

  Gerda jij ook beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maris Maris, die theepot had ik nog helemaal niet gezien, heb blijkbaar een post gemist. WAT EEN SCHATJE! Je zou een winkeltje moeten beginnen, deze prachtpot is dan helaas voor jou al meteen verkocht (:

  Groetjes van Saskia

  BeantwoordenVerwijderen