zaterdag 31 juli 2010

-:: Elfje Violette ::-
Na Elfje Aubergientje en Elfje Rosa wilde ik de laatste van deze elfenserie Elfje Violette ook maken zodat ze met zijn zessen, drie grote en 3 kleintjes, op de pckamer kunnen bungelen.
Bij het roze elfje lukte het vilten van op de organza niet goed, bij het maken van de vleugels en rok van dit elfje heb ik gewacht op de hulp van Loesje. En jawel, met hulp van haar lukte het nu wel goed, ik moest gewoon langer doorvilten!
Elfje Violette is een pakketje van Pop en Plank, zij heeft een prachtig kuif op haar hoofd, die lijkt op een kuif lavendel. Ik heb helaas geen lavendel in de tuin maar qau kleur passen ze ook goed bij de hortensia.

-:: Groetjes Maris ::-

6 opmerkingen:

 1. Ha Maris!
  Weer zo'n mooi elfje! Ik ben er echt kapot van. Zou je de site van pop en plank eens willen dootgeven?
  Ik heb goede hoop dat ik na het weekend weer kan gaan proberen te vilten.
  Groetjes, fijn weekend en tot....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Riet: als je klikt op de naam pop en plank in deze blog kom je op de site van Pop en Plank uit maar zo ook: http://www.pop-en-plank.nl/index.php?op=pakket_01

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig dit elfje.
  Ziet er super uit en een heel mooie kleur.
  Geniet van deze mooie zondag Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn fantastisch geworden! Wat knap van je dat het nu wel goed is gelukt met de vleugeltjes! De bank ziet er top uit wat fijn dat je die gekocht hebt! En die letterbak vind ik ook erg leuk! Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn super mooi. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen