maandag 19 juli 2010

-:: Zeeën van Tijd ::-
Mijn laatste blauwe zeefiguur van Pop en Plank genaamd Zeeën van Tijd is af. Zaterdag heb ik het lapje gevilt en gister jeukte mijn handen om er mee aan de slag te kunnen.
Zeeën van Tijd heeft een pofbroek van groenblauwe vilt aan, daarover heen een prachtig geverfde katoenen rok. En daaroverheen een zelfgevilte rok van 3 kleuren groen/blauwe merinowol. Haar hesje is gemaakt van hetzelfde vilt als de pofbroek en bewerkt met kleine kraaltjes. Op haar hoofd heeft ze zeepokken die gemaakt zijn de zelfgevilte lap, ook haar tasje is daarvan gemaakt en in de tas zit een prachtige steen. Ze staat nu te stralen tussen alle andere zeefiguren op de zee/strandtafel!


-:: Groetjes Maris ::-

10 opmerkingen:

 1. Ze is prachtig! Schitterende kleuren en veel mooie details. Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, ze zal erg mooi bij je andere strand spulletjes staan, Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maris, wat maak je toch mooie figuren! Ik vraag me af of je de kopjes koopt of ook zelf vilt? Je hebt echt een hoog tempo en bent er volgens mij elke dag mee bezig. Heerlijk om jezelf te gunnen om gewoon elke dag wat leuks te maken.
  Groetjes en tot....
  Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Riet: elke dag...nou echt niet, ik zou wel willen maar daar heb ik de tijd niet voor, binnenkort heb ik vakantie en dan neem ik het lekker van!! Heb nog zoveel liggen wat ik graag wil maken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maris, wat een prachtige pop is dit geworden. Schitterende kleuren!!
  Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk weer geworden Maris. En je kastje in je vorige berichtje is ook zo leuk ingericht. Ik heb toen ook zo´n kastje gekocht maar het hangt nog niet en dus ook nog niet ingericht. Ga het denk ik maar gauw doen. Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen