zaterdag 19 maart 2011

-:: Primula ::-


Voor het derde jaar achtereen ben ik bezig met de 12 bloemenpoppetjes uit het boekje "Een heel jaar rond" van Mieke Stender. In het eerste jaar heb ik het januari poppetje gemaakt, het Sneeuwklokje en daar is het bij gebleven. Het tweede jaar (vorig jaar) heb ik 2 Krokussen gemaakt, jawel het februari poppetje maar verder ben ik niet gekomen. Tot dit jaar, echt dit jaar gaat het mij lukken om ze allemaal te maken!!

Waarom het mij gaat lukken? Heel simpel, bij Het Poppenhoekje zijn meer leden die het zelfde streven hebben en we doen het nu gezamenlijk en z'n stok achter de deur dan lukt het mij wel ;)

Het poppetje van maart de Primula is af en het sneeuwklokje ligt geknipt klaar om nog een keer te maken (met een mooier hoofdje dan 2 jaar geleden) en de narcis is ook al af, die krijgen jullie in april te zien!

-:: Groetjes Maris ::-

8 opmerkingen:

 1. Oh, ze is mooi! Leuk dat jullie het met elkaar gaan doen. Ik heb de narcis wel geknipt liggen, al... (mijn eerste uit de serie)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo! Ik ben al een tijd op zoek naar het boekje van Mieke Stender. Ik wil die mooie popjes ook zo graag gaan maken voor mijn seizoenstafel namelijk! Zou je me kunnen vertellen hoe ik aan een exemplaar kan komen? Groeten Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Kim,

  het boekje wordt helaas niet meer verkocht, je zou een oproepje op maktplaats kunnen zetten, succes!

  Groetjes Maris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt mooie frisse kleuren gebruikt voor je primula popje.
  Succes met het maken van alle andere popjes!
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk je primulaartje, mooie kleurtjes heb je gebruikt. Elk jaar wil ik er ook aan beginnen om ze alle twaal eens te maken, maar ja ik kan de stok nog niet vinden. fijne zondag.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren heb je gebruikt voor de primula.
  Succes met de rest van de serie ;-)
  Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk popje.
  En ja het gaat je vast lukken.
  Succes in ieder geval.
  Groetjes en een fijne week. Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen