zondag 30 oktober 2011

-:: Winterhart ::-Het winterhart is één van de nieuwe pakketjes van atelier Tintangel en ik was er meteen weg van. Snel een bestelling de deur uitgedaan en gistermiddag ging de deurbel: jawel de postbode met een pakketje met daarin oa. het winterhart!

Gistermiddag begonnen met het uitknippen van de patroondelen en de vele blaadjes, erg leuk om te doen! Erg fijn dat er ruim voldoende materiaal in het pakket zit en aan het eind van avond heb ik de bladeren op het hart vastgelijmd en kon ik het mannetje in het hart hangen. Klaar is Kees  Maris!

-:: Groetjes Maris ::-

10 opmerkingen:

 1. Leuk je hart!!

  Het lijkt me idd een boel werk, dat uitknippen! het zijn er ook zo veel. Maar dat kun je wel bij de tv of zo doen!! Toch! Dan gaat het ongemerkt!

  Leuk mannetje er onderin!

  Fijne zondag.

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is erg leuk. OOk ik ben van plan het pakket te kopen. Mooi van kleur.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, hij is erg leuk, je hebt 'm snel gemaakt en ook nog zo mooi! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig hart.
  Het popje dat er in hangt is super gaaf.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jou betreft kan het bij jullie morgen al kerst zijn zeker :)) Mooie krans!! knufzz...peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is die leuk!!!

  Heb jij trouwens een speciale schaar om vilt te knippen, ik ben ook weer veel aan het vilt knippen, maar echt netjes lukt het mij niet en iedereen doet het zo netjes, dan of ikkan het niet of ik heb geen goede schaar.. ik knip met een stof schaar van de IKEA

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Annette: ik gebruik een wat kleiner erg scherpe schaar die ik heb gekocht bij Niels Holgersson of Joy Design. De schaartjes zijn vrij prijzig maar ze knippen erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen