maandag 26 maart 2012

-:: Lentegroet swap ::-


Bij het Poppenhoekje organiseren we regelmatig swaps, deze keer was het thema Lentegroet. Nadat het thema bekend is en je weet voor wie je wat mag maken begint het zoeken, wat heeft diegene zelf al gemaakt en wat zou ze leuk vinden en wat past er binnen het thema!
Voorjaar dat is voor mij bloemen dus ben ik op zoek gegaan naar gratis patroontjes van bloemen en jawel op Pinterest zag ik deze Camelia bloemen. Daar ben ik mee aan de slag gegaan om Beitske te verrassen met pastel kleurige bloemen. Wil je ze ook maken kijk dan voor het patroon en uitleg op de site van >>Joy<


Laura van Laura's frutselblog heeft deze swap voor mij gemaakt, ze heeft van de "twee kaboutertjes in de lente" van atelier Pippilotta een prachtige lentehanger gemaakt in mooie pasteltinten. Super gedaan, hè!
Het blijft erg leuk om te zien welke prachtige creatie's worden gemaakt en gelukkig zijn ook alle swaps goed overgekomen!

-:: Groetjes Maris ::-

7 opmerkingen:

  1. De bloemen zijn ook leuk zeg en de lentehanger om het zo te maken vind ik ook een geweldig idee. Een idee om te onthouden.
    Fijne dag en groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat onthouden doe ik via pinterest, ideaal om leuke ideetjes vast te pinnen!

      Verwijderen
  2. Wat een leuke lentehanger en die bloemen mooi, bedankt voor het doorgeven van de site, Fijne week Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk idee! De bloemen zijn ook prachtig
    Je hebt bij mijn blog de Give Away gewonnen gisteren! Als je even je adresgegevens mailt dan stuur ik je cadeautjes naar je op.
    Liefs,
    Nanaya

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgens mij haal je mij en Melanie van Made by Me door elkaar...jammer want ik had de give away best willen winnen ;)

      Verwijderen
  4. 'Wat een leuke lentebloemen zo haal je het voorjaar wel in huis.
    De lentehanger is ook een juweeltje.
    Groetjes Albèrtje

    BeantwoordenVerwijderen