donderdag 4 juli 2013

-:: Zomerswap ::-


Bij het Poppenhoekje was het weer tijd voor een swap, deze keer een zomerswap. 
Ik heb een hele tijd lopen broeden wat ik toch zo gaan maken...vrijdagavond wist ik het ineens: een strand/zee icoontje. Zaterdag meteen aan de slag gegaan zodat de swap, net als de andere swaps ook dat weekend gepost kon worden. Ik heb als basis het patroontje van de wintericoon van Pippilotta gebruikt. Binnen het patroon van de buitenrand ben ik gaan tekenen en de kleurtjes uitgezocht en uitgeknipt, tijdens het maken vond ik het naast de vuurtoren nog wat kaal. Een struikje doet wonderen en bij zon 3 vogels in de lucht en klaar was mijn (bijna) eerste eigen ontwerpje!


Maandag ben ik bezig geweest met het maken van een nieuwe clubhome in aardbeienstyle voor het Poppenhoekje, ik heb ineens een stevig aardbeienvirus te pakken. Wat moest ik lachen toen ik de envelop met daarin de swap voor mij openmaakte en er 2 aardbeienpoppetjes en een aardbeienkaart uitkwamen!! Super toepasselijk en dat kon Elisa (de maakster van de swap) niet weten aangezien de envelop al op de post was toen ik de clubhome maakte. Toeval bestaat niet ;) Elisa, nogmaals bedankt!

Ik heb nog niet veel van aardbeien in huis maar daar gaat verandering in komen, het patroon aardbei krans van Viltcreatie's Corina ligt al klaar om gemaakt te worden.Ik zie een beetje op tegen het prikken van aardbeien, ik ben van plan een hele krans vol aardbeitjes te maken. Genoeg kans om te oefenen ;)

-:: Groetjes Maris ::-

7 opmerkingen:

 1. Vind je eigen ontworpen icoon er leuk geworden. De aardbeien die je heb ontvangen zijn ook erg leuk. Succes met de krans prikken je zal zien dat het reuze mee valt de aardbeien prikken je moet gewoon beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi is je icoon en de aardbeitjes jammie. dat gaat je vast lukken met die krans Succes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke swap, laat de zomer nu maar komen!
  Veel plezier met de krans, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zowel je gemaakte als ontvangen swap vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt lekker zomers die zomericoon. Erg mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, die zien er heel knap uit!
  Gr, M-J.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijkheid in je brievenbus!! Aardbeien! Prachtig! Net als jou zomerincoon! Onwijs leuk gedaan!!

  Groetjes, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen